fbpx

100%

Transporti Falas

Në të gjithë Kosovën
Pë dërgesat në Shqipëri dhe Maqedoni

Llogariten 4€ shpenzime shtesë

NoaGift

Shtëpia e dhuratave tuaja!

50+

Produkte në shitje

4000+

Ndjekës

3500+

Blerës aktiv

30+

Porosi në ditë

Udhëtimi i NoaGift

Flash
Shtator
Noagift filloi për herë të parë si faqe e kriuar në facebook duke ofruar një gamë produktesh festive.
Flash
Qershor
Duke pas një përkrahje të madhe nga blerësit edhe gjatë situatës së krijuar nga COVID 19, që të keni një qasje më të lehtë filluam për herë të parë me platformën e porosive online përmes e-comercit "www.noagift.com

Faleminderit që na besuat!

Main Menu