fbpx

100%

Transporti Falas

Në të gjithë Kosovën
Pë dërgesat në Shqipëri dhe Maqedoni

Llogariten 4€ shpenzime shtesë

 • Dizajn i personalizuar
  Dizajni sipas kërkesës tuaj…
 • Transport i sigurtë
  Transporti falas në blerjet mbi 10€
 • Kthimi i blerjes
  Nëse produkti ka probleme
 • Paguaj
  Kur pranoni produktin
15€

Main Menu