fbpx

100%

Transporti Falas

Në të gjithë Kosovën
Pë dërgesat në Shqipëri dhe Maqedoni

Llogariten 4€ shpenzime shtesë

 • Set dekorues për ditëlindje

  Dekoro ditëlindjen e të vogëlit tënd me këtë pako.

  Duke e bër më të veçantë atë ditë i dhuroni vetës dhe fëmijës tën kujtime të paharrueshme.

  1. Poster 70x100cm
  2. Fot për tavolinë 1 copë
  3. Stikera për shishe uji 12 copë
  4. Shkopinjë për muffins 12 copë
  5. Mbështjellëse për çokollata 12 copë

  Dizajni sipas porosisë

  Transporti GRATIS në gjithë kosovën

  20.00

Main Menu