fbpx

100%

Transporti Falas

Në të gjithë Kosovën
Pë dërgesat në Shqipëri dhe Maqedoni

Llogariten 4€ shpenzime shtesë

 • Balona me Numer

  Ballona festiv me numra

  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 0

  5.00
 • Çarçaf i personalizuar

  01

  Mbani gjurmët e kohës me këtë çarçaf të mrekullueshëm për fëmijë të mrekullueshëm!

  Mbaji kujtime të përhershme me çarçafin tonë të mrekullueshëm. Ky çarçaf ju mundëson të bëni fotografi të vogëlushes suaj, ndërsa ajo përparon nga e porsalindura deri sa të bëhet 1 vjeçe.

  Ajo vjen e plotë me rreth prej plexiglassi për të ndjekur sa muaj ka qenë fëmija juaj në çdo foto. Një mënyrë e mrekullueshme e ndarjes me miqtë dhe familjen arritjet e voglushes tuaj!

  Detajet e produktit

  • Dimensionet: 1.20 x 1.20
  • Materiali: 100% pambuk
  15.00

  Çarçaf i personalizuar

  01
  15.00
 • Çarçaf i personalizuar (I)

  Mbani gjurmët e kohës me këtë çarçaf të mrekullueshëm për fëmijë të mrekullueshëm!

  Mbaji kujtime të përhershme me çarçafin tonë të mrekullueshëm. Ky çarçaf ju mundëson të bëni fotografi të vogëlushes suaj, ndërsa ajo përparon nga e porsalindura deri sa të bëhet 1 vjeçe.

  Ajo vjen e plotë me rreth prej plexiglassi për të ndjekur sa muaj ka qenë fëmija juaj në çdo foto. Një mënyrë e mrekullueshme e ndarjes me miqtë dhe familjen arritjet e voglushes tuaj!

  Detajet e produktit

  • Dimensionet: 1.20 x 1.20
  • Materiali: 100% pambuk
  15.00
 • Çarçaf i personalizuar (III)

  Mbani gjurmët e kohës me këtë çarçaf të mrekullueshëm për fëmijë të mrekullueshëm!

  Mbaji kujtime të përhershme me çarçafin tonë të mrekullueshëm. Ky çarçaf ju mundëson të bëni fotografi të vogëlushit tuaj, ndërsa ajo përparon nga i porsalinduri deri sa të bëhet 1 vjeç.

  Ajo vjen e plotë me rreth prej plexiglassi për të ndjekur sa muaj ka qenë fëmija juaj në çdo foto. Një mënyrë e mrekullueshme e ndarjes me miqtë dhe familjen arritjet e voglushit tuaj!

  Detajet e produktit

  • Dimensionet: 1.20 x 1.20
  • Materiali: 100% pambuk
  15.00
 • Çarçaf i personalizuar (iv)

  Mbani gjurmët e kohës me këtë çarçaf të mrekullueshëm për fëmijë të mrekullueshëm!

  Mbaji kujtime të përhershme me çarçafin tonë të mrekullueshëm. Ky çarçaf ju mundëson të bëni fotografi të vogëlushit tuaj, ndërsa ajo përparon nga i porsalinduri deri sa të bëhet 1 vjeç.

  Ajo vjen e plotë me rreth prej plexiglassi për të ndjekur sa muaj ka qenë fëmija juaj në çdo foto. Një mënyrë e mrekullueshme e ndarjes me miqtë dhe familjen arritjet e voglushit tuaj!

  Detajet e produktit

  • Dimensionet: 1.20 x 1.20
  • Materiali: 100% pambuk
  15.00
 • Çarçaf i personalizuar (v)

  Mbani gjurmët e kohës me këtë çarçaf të mrekullueshëm për fëmijë të mrekullueshëm!

  Mbaji kujtime të përhershme me çarçafin tonë të mrekullueshëm. Ky çarçaf ju mundëson të bëni fotografi të vogëlushit tuaj, ndërsa ajo përparon nga i porsalinduri deri sa të bëhet 1 vjeç.

  Ajo vjen e plotë me rreth prej plexiglassi për të ndjekur sa muaj ka qenë fëmija juaj në çdo foto. Një mënyrë e mrekullueshme e ndarjes me miqtë dhe familjen arritjet e voglushit tuaj!

  Detajet e produktit

  • Dimensionet: 1.20 x 1.20
  • Materiali: 100% pambuk
  15.00
 • Çarçaf i personalizuar (vI)

  Mbani gjurmët e kohës me këtë çarçaf të mrekullueshëm për fëmijë të mrekullueshëm!

  Mbaji kujtime të përhershme me çarçafin tonë të mrekullueshëm. Ky çarçaf ju mundëson të bëni fotografi të vogëlushit tuaj, ndërsa ajo përparon nga i porsalinduri deri sa të bëhet 1 vjeç.

  Ajo vjen e plotë me rreth prej plexiglassi për të ndjekur sa muaj ka qenë fëmija juaj në çdo foto. Një mënyrë e mrekullueshme e ndarjes me miqtë dhe familjen arritjet e voglushit tuaj!

  Detajet e produktit

  • Dimensionet: 1.20 x 1.20
  • Materiali: 100% pambuk
  15.00
 • Çarçaf i personalizuar (vII)

  Mbani gjurmët e kohës me këtë çarçaf të mrekullueshëm për fëmijë të mrekullueshëm!

  Mbaji kujtime të përhershme me çarçafin tonë të mrekullueshëm. Ky çarçaf ju mundëson të bëni fotografi të vogëlushit tuaj, ndërsa ajo përparon nga i porsalinduri deri sa të bëhet 1 vjeç.

  Ajo vjen e plotë me rreth prej plexiglassi për të ndjekur sa muaj ka qenë fëmija juaj në çdo foto. Një mënyrë e mrekullueshme e ndarjes me miqtë dhe familjen arritjet e voglushit tuaj!

  Detajet e produktit

  • Dimensionet: 1.20 x 1.20
  • Materiali: 100% pambuk
  15.00
 • Çarçaf për Bebe

  Mbani gjurmët e kohës me këtë çarçaf të mrekullueshëm për fëmijë të mrekullueshëm!

  Mbaji kujtime të përhershme me çarçafin tonë të mrekullueshëm. Ky çarçaf ju mundëson të bëni fotografi të vogëlushes suaj, ndërsa ajo përparon nga e porsalindura deri sa të bëhet 1 vjeçe.

  Ajo vjen e plotë me rreth prej plexiglassi për të ndjekur sa muaj ka qenë fëmija juaj në çdo foto. Një mënyrë e mrekullueshme e ndarjes me miqtë dhe familjen arritjet e voglushes tuaj!

  Detajet e produktit

  • Dimensionet: 1.20 x 1.20
  • Materiali: 100% pambuk
  15.00
 • Çokollatat e Bajramit

  Bëni momentet tuaja të paharruara!
  Pako me çokollata të personalizuara.

  10.00
 • Kuti me çokollata të personalizuara

  Përvetëso këtë kuti me çkollata, me këtë dizajn të bukur për fëmiun tëndë dhe  bëni momentet tuaja të gëzimit paharruara!

  Kutia i ka 32 çokollata brenda 

  Nëse deshironi detaje tjera kliko ikonën e ndihmës anën e majtë posht që të filloni bisedën me moderatorët tanë

  10.00
 • Kuti me çokollata të personalizuara

  Bëni momentet tuaja të paharruara!
  Pako me çokollata të personalizuara.

  10.00
 • Kuti me çokollata të personalizuara

  Bëni momentet tuaja të paharruara!
  Pako me çokollata të personalizuara.

  10.00
 • Pako dekoruese për ditëlindje

  Set për ditëlindje pë fëmijët tuaj:

  1. Poster 70 x 100cm
  2. Shkopinj per muffins 6 cope
  3. Stikera për shishe uji 6 copë
  4. Foto për tavolinë x 1 copë
  5. Mbështjellësa për çokollata x 6 copë
  10.00
 • Pllakë e gravuar për të sapolindur

  Dekor i mrekullueshem për të posalindurve tuaj me të dhënat e: peshës, gjatësisë, orës dhe datës së lindjes të gravuara në pllakë druri me dimensionet: 22×22 cm. Transporti në gjithë Kosovën

  7.00
 • Poster (100 x 100 cm)

  Porosit këtë poster  me “LOL Surprise” dhe zbukuro momentin tënd të gëzimit

  Dimensioni: 100 x 100 cm

  Materiali: Letër

  Dizajni: Sipas porosisë

  Në çmim nuk është i përfshirë transporti

  Nëse keni nevoj për ndihmë kliko ikonën që gjendet anën e djathtë dhe fillo bisedën me moderatorët tanë

  8.0010.00

  Poster (100 x 100 cm)

  8.0010.00
 • Poster (120 x 150cm)

  Zbukuroni momentet tuaja te gezimit me posterin tonë.

  Dimensioni: 70 x 100 cm

  Materiali: Letër

  Dizajni: Sipas porosisë

  Në çmim nuk jan të përfshira shpenzimet e transportit

  10.00
 • Poster (158 x 280cm)

  Zbukuroni momentet tuaja te gezimit me posterin tonë.

  Dimensioni: 70 x 100 cm

  Materiali: Letër

  Dizajni: Sipas porosisë

  Në çmim nuk jan të përfshira shpenzimet e transportit

  25.00
 • Poster (70 x 100cm)

  Zbukuroni momentet tuaja te gezimit me posterin tonë.

  Dimensioni: 70 x 100 cm

  Materiali: Letër

  Dizajni: Sipas porosisë

  Transporti në tërë Kosovën

  6.00

Main Menu